• Tur Detay Arama
 
Oda 1
0
0
Oda Ekle
Tamam
Fiyat Hesapla
Taksit Seçenekleri
Toplam Fiyat:

Fiyat Tablosu

Başa Dön

Tur Programı

Başa Dön
Programı mail olarak gönder

Programı indir

COSTA FAVOLOSA

DANİMARKA – ALMANYA & NORVEÇ FİYORTLARI

 

TUR ROTASI

GÜN

LİMAN

ÜLKE

VARIŞ

KALKIŞ

02.06.2018

KOPENHAG

DANİMARKA

-

17:30

03.06.2018

DENİZDE SEYİR

-

-

-

04.06.2018

HELLESYLT

NORVEÇ

08:00

09:00

04.06.2018

GEİRANGER

NORVEÇ

11:00

18:00

05.06.2018

BERGEN

NORVEÇ

08:00

18:00

06.06.2018

KRİSTİANSAND

NORVEÇ

13:00

19:00

07.06.2018

AAHRUS

DANİMARKA

09:00

18:00

08.06.2018

WARNEMÜNDE

ALMANYA

08:00

19:00

09.06.2018

KOPENHAG

DANİMARKA

08:30

-


FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • PEGASUS HAVA YOLLARI İLE EKONOMİ SINIFI İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN  KOPENHAG  İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN UÇUŞU.
  • TERCİH ETTİĞİNİZ KATEGORİDE TUR SÜRESİNCE KONAKLAMA.
  • HAVALİMANI – LİMAN - HAVALİMANIN TRANSFERLERİ.
  • YOLCU SAYISI GÖZETMEKSİZİN GEMİDE TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETİ.
  • HER GÜN VE GECE İÇİN HAZIRLANMIŞ EĞLENCE, ANİMASYON VE ŞOVLAR
  • GEMİDEKİ SABAH, ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ
  • FİTNESS & SPOR SALONU KULLANIMI.

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • SERVİS ÜCRETLERİ GEMİDE ÖDENİR (GÜNLÜK KİŞİ BAŞI 10€)
  • SAĞLIK HİZMETLERİ.
  • KARA TURLARI.
  • KİŞİSEL HARCAMALAR.
  • İÇ HAT BAĞLANTI UÇUŞLARI
  • YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (15TL)
  • GEREKLİ VİZENİN ÜCRETİ.
  • GEMİDEKİ TÜM İÇECEKLER.

 

'Bu Tur Coral Travel tarafından düzenlenmektedir.'

Vize Bilgileri

Başa Dön

T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ve “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan acente sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

 

T.C. vatandaşı olmayanlar seyahat etmek istedikleri ülke ve/veya ülkelere girişte vize ihtiyacı olup olmadığı bilgisi için ilgili konsolosluklara başvurmaları gerekmektedir.


Vize başvuruları, tur hareketinden 3 ay öncesinden itibaren yapılabilmektedir. Vize sürecinizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi ve konsolosluklarda oluşabilecek dönemsel yoğunluklardan ve/veya uygulama farklılıklarından etkilenmemek adına vize başvurularının bir an önce tamamlanması tavsiye olunur.


T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

 

 

 

 

İSTANBUL ALMANYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

 

Balıkesir -Bilecik -Bolu -Bursa-Çanakkale-Düzce-Edirne-Eskişehir-İstanbul -Kırklareli-Kocaeli ( İzmit - Sakarya (Adapazarı ) -Tekirdağ -Yalova

 

ANKARA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

Adana -Adıyaman-Ağrı-Aksaray-Amasya-Ankara-Ardahan-Artvin-Bartın-Batman-Bayburt-Bingöl- Bitlis-Çankırı-Çorum-Diyarbakır-Elazığ-Erzincan-Erzurum-Gaziantep -Giresun-Gümüşhane-Hakkari- Hatay-Iğdır-Kahramanmaraş-Karabük-Karaman-Kars -Kastamonu-Kayseri -Kilis -Kırıkkale-Kırşehir- Konya-Malatya

 

                İZMİR ALMANYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

                Afyon – Antalya – Aydın – Burdur – Denizli

 

 

İşverenler için Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi (Şahsa ait)
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi (Ankara için mutlaka Oda Sicil Kayıt Sureti)
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri

Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü ( yeni adı sigortalı isim listesi )
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi

Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi

Öğrenciler İçin Vize Başvurusu

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname Konsolosluk anne baba ile seyahat ediyor olsa bile muvafakatname (TÜRKÇE)
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Emekliler İçin Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi

Ayrıca…

  • Mutlaka yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz 2 adet biometrik fotoğraf
  • Tur hareket tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Nüfus İdaresinden Vukuatlı Nüfus kayıt örneği (anna,baba,eş,çocuk herkes görünmelidir)
  • Eğer boş pasaport ise Emniyet Müdürlüğünden protokol yazısı alınmalıdır.
  • Vizesine başvurduğumuz tüm misafirlerimiz vekaletname vermek zorundadır.Vekaletnameyi satış danışmanınızdan isteyiniz.
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır. 37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Banka hesap cüzdanı fotokopisi son 3 aylık hesap hareketini gösteren ve hesabında en az 5-6 bin lira bakiye olan hesap olmalıdır.
  • Ankara’ya yapılan vize başvurularında ek form doldurulmalıdır.(Formlar bölümünde bulabilirsiniz)
  • Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Konsolosluklar, eksiksiz evrak teslimi yapılsa bile misafiri şahsen görmek isteyebilirler. Böyle bir durumda randevu bilginiz acentemiz tarafından size iletilecektir.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Münferit vize, başvuru gününden en az 3 iş gün sonra geri döner.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
  •  

PASAPORTUNDAN VİZE SAYFASI OLMAYAN PASAPORTA VİZE BASILMAMAKTADIR.


Genel Şartlar

Başa Dön

* Fiyat tablosunda belirtilen fiyatlar 2 kişilik kabinlerde kişi başı fiyatlardır. Havalimanı ve liman vergileri

 

* 3. Kişi yetişkin ve çocuk fiyatları 2 yetişkinin yanında konaklayan kişiler için geçerlidir.

 

* Program için ÇOK GİRİŞLİ SCHENGEN VİZESİ gereklidir.

 

* Seyahate katılım gösterebilmek için tur tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan, yırtılmamış pasaport olması gerekmektedir.

 

* Programda belirtilen saatler PEGASUS Hava Yolları ve COSTA Cruise Line şirketinden alınmıştır. Tur esnasında oluşabilecek herhangi bir saat değişikliğinden acenteniz sorumlu değildir. Costa Cruise Line liman ve saatlerde değişiklik yapma hakkını tur süresince saklı tutar.

 

* Gemide EURO geçmektedir. Gemideki yüksek kur farkından etkilenmemek için tura gitmeden önce temin edilmesini öneririz.

 

* Gemiye giriş esnasında her kabinde en az 1 kişinin kredi kartı ibraz etmesi gerekmektedir. Gemideki olası harcamalarınız için kişi başı 200$ tutarında provizyon çekimi yapılacaktır.

 

* Geminin kalkış saatine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. En geç gemi kalkış saatinden 1 saat önce gemiye giriş yapılması gerekmektedir.

 

* İptal şartları toplam satış fiyatı üzerinden hesaplanacaktır.

Yorumlar

Başa Dön

Bu tur hakkında henüz yorum yapılmamış.

İlk Yorumu siz yapın
  • Sonraki
  • Sonuç Göster: 20 50
  • 1
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Kredi Kartı ile Online Ödeme
  • EFT ve HAVALE ile Ödeme
  • Çağrı Merkezi ile Hızlı Ödeme
Yandex.Metrica