• Tur Detay Arama
 
Oda 1
0
0
Oda Ekle
Tamam
Fiyat Hesapla

Costa Diadema (KLASİK İÇ KABİN) 7 Gece 8 Gün Pegasus Airlines ile

Gemi
Detayları
Tükendi
   
  0,00 0,00

Costa Diadema (KLASİK DIŞ KABİN) 7 Gece 8 Gün Pegasus Airlines ile

Gemi
Detayları
Tükendi
   
  0,00 0,00

Costa Diadema (BALKONLU KABIN) 7 Gece 8 Gün Pegasus Airlines ile

Gemi
Detayları
Tükendi
   
  0,00 0,00
Taksit Seçenekleri
Toplam Fiyat:

Fiyat Tablosu

Başa Dön
Tur Hareket Tarihi : Şubat - 2018Gizle
Tur Hareket Tarihi : Mayıs - 2018Gizle

Tur Programı

Başa Dön
Programı mail olarak gönder

Programı indir

COSTA DIADEMA İLE BATI AKDENİZ

 

 

TUR ROTASI

GÜN

LİMAN

ÜLKE

VARIŞ

KALKIŞ

1.GÜN

BARSELONA

İSPANYA

-

19:00

2.GÜN

PALMA DE MALLORCA

İSPANYA

09:00

17:00

3.GÜN

DENİZDE SEYİR

-

-

-

4.GÜN

PALERMO

SİCİLYA

08:00

16:00

5.GÜN

CIVITAVECCHIA

İTALYA

09:00

19:00

6.GÜN

SAVONA

İTALYA

08:00

17:00

7.GÜN

MARSİLYA

FRANSA

08:00

17:00

8.GÜN

BARSELONA

İSPANYA

09:00

-

         

 

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • PEGASUS HAVA YOLLARI İLE EKONOMİ SINIFI İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN – BARSELONA – İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN UÇUŞU.
  • TERCİH ETTİĞİNİZ KATEGORİDE TUR SÜRESİNCE KONAKLAMA.
  • HAVALİMANI – LİMAN - HAVALİMANIN TRANSFERLERİ.
  • GRUP 25 KİŞİ VE ÜZERİ OLDUĞU TAKDİRDE PROFESYONEL TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETİ.
  • HER GÜN VE GECE İÇİN HAZIRLANMIŞ EĞLENCE, ANİMASYON VE ŞOVLAR
  • GEMİDEKİ SABAH, ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ
  • FİTNESS & SPOR SALONU KULLANIMI.
  • HAVALİMANI VE LİMAN VERGİLERİ (350€)

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • SERVİS ÜCRETLERİ GEMİDE ÖDENİR (GÜNLÜK KİŞİ BAŞI 10€)
  • SAĞLIK HİZMETLERİ.
  • KARA TURLARI.
  • KİŞİSEL HARCAMALAR.
  • İÇ HAT BAĞLANTI UÇUŞLARI
  • YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (15TL)
  • GEREKLİ VİZENİN ÜCRETİ.
  • GEMİDEKİ TÜM İÇECEKLER.

'Bu Tur Coral Travel tarafından düzenlenmektedir.'

 

 

Vize Bilgileri

Başa Dön

T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ve “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan acente sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

 

T.C. vatandaşı olmayanlar seyahat etmek istedikleri ülke ve/veya ülkelere girişte vize ihtiyacı olup olmadığı bilgisi için ilgili konsolosluklara başvurmaları gerekmektedir.


Vize başvuruları, tur hareketinden 3 ay öncesinden itibaren yapılabilmektedir. Vize sürecinizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi ve konsolosluklarda oluşabilecek dönemsel yoğunluklardan ve/veya uygulama farklılıklarından etkilenmemek adına vize başvurularının bir an önce tamamlanması tavsiye olunur.


T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

 

 

İSTANBUL İSPANYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

 Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Giresun, İstanbul, Isparta, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Muğla, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Trabzon, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak.

 

ANKARA İSPANYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER

  Afyon, Adana, Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Mersin(İçel), Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Sivas, Tokat, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat.

 

İşverenler için Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Orijinal yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri

 

Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü ( yeni adı sigortalı isim listesi )
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi

 

Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi

 

Öğrenciler İçin Vize Başvurusu

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

 

Emekliler İçin Vize Başvurusu

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi

 

 

Ayrıca…

  • Konsolosluk kesinlikle yeni çekilmiş , rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf istemektedir.
  • N.cüzdanı fotokopisi
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.(37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Banka hesap cüzdanı f.kopisi son 6 aylık h.hareketini gösteren ve hesabında en az 4-5 bin lira bakiye olan hesap olmalıdır. Şirkete ait h.cüzdanı kabul edilmemektedir. Bankadan yazı kabul edilmemektedir.
  • Konsolosluklar, eksiksiz evrak teslimi yapılsa bile misafiri şahsen görmek isteyebilirler.Böyle bir durumda randevu bilginiz acentemiz tarafından size iletilecektir.
  • Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Pasaportunuz yenilenmiş ve eski pasaportunuzda ilgili Konsolosluğa ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz yararınıza olacaktır.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
  • İSPANYA KONSOLOSLUĞU BOŞ PASAPORTA ORJİNAL EVRAK İSTEMEKTEDİR.

 

 

Schengen ülkeleri için vize başvurusu yaparken 22 Eylül 2014 sonrası parmak izi vermemiş olan her misafir aracı kuruma şahsen gelerek parmak izi vermek zorundadır.

 

Ankara Elçiliği; Seyahat süresi 3 gün ile 6 gün arası 1 hafta geçerliliği olan seyahat sağlık poliçesi istemektedir


Yorumlar

Başa Dön

Bu tur hakkında henüz yorum yapılmamış.

İlk Yorumu siz yapın
  • Sonraki
  • Sonuç Göster: 20 50
  • 1
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Peşin Fiyatına9 Taksit
  • Kredi Kartı ile Online Ödeme
  • EFT ve HAVALE ile Ödeme
  • Çağrı Merkezi ile Hızlı Ödeme
25 Years
Yandex.Metrica